Hyvinvointituki vuonna 2024

1.1.2024

Hyvinvointituki vuonna 2024 on 50 €/jäsen yhden kerran vuodessa kulttuuri-/ liikuntatapahtumaan (mm. konsertti, festivaalit, elokuvat, teatteri, museo, urheilukisojen pääsyliput) tai harrastustoiminnan kerta-, kuukausi-, vuosi- tai sarjalipusta kuittia vastaan. (Kuitti/kuitit maksuista ja tilinumero taloudenhoitajalle).


Tärkeää on että tuki (50€) haetaan kerralla!  Vain yksi maksutapahtuma / jäsen / vuosi. Eli jos haet tukea keväällä vaikka 38 euroa niin sinulta jää silloin 12 euroa tukea saamatta! Säilytä ja kerää kuitteja tuon 50 euron edestä ja lähetä ne sitten taloudenhoitajalle kerralla.

Maksuissa on n. 1-1,5 kuukauden viive eli kun laitat hakemuksen niin siihen ei välttämättä heti reagoida. Sähköpostilla tulleisiin hakemuksiin vastataan silloin, kun ehdin tulostamaan ne paperille. Jäsenyyden oltava voimassa maksupäivänä.

Muistakaa aina liittää nimi, puhelinnumero ja tilinumero IBAN muodossa hakemukseen.

Tuki on henkilökohtainen eli samaan elokuvanäytökseen hyväksytään vain yksi lippu. Jos käyt keilaamassa kaverin kanssa niin puolet radan varausmaksusta hyväksytään ja vain yhden kenkien vuokra.

Jos ostat lipun seuraavan vuoden konserttiin tai urheilutapahtumaan niin hae tuki vasta kun konsertti/tapahtuma on pidetty. Eli lippu oikeuttaa sen vuoden hyvinvointitukeen milloin tilaisuus järjestetään. 

Kesäteatterissa saamaasi pääsylippuun kirjoita lipun hinta lippuun näkyviin, mikäli hinta ei näy lipussa.

Yhdistyksen järjestämien tapahtumien kuitteja ei hyväksytä, kun yhdistys on jo tukenyt kyseistä tapahtumaa.

Kuitissa pitää näkyä päivämäärä ja saaja ja mitä tapahtumaa(palvelua lippu koskee. Pelkkä pankin kuitti maksusta ja saajana esim Paytrail Oyj maksujen välitys yritys ei kelpaa.

Elokuvalippujen osalta ei hyväksytä sarja/lahjalippujen ostokuittia, vaan hakemukseen tulee laittaa fyysinen näytökseen oikeuttava lippu mukaan. Myöskään pelkkä pankkikorttikuitti ei kelpaa, koska siitä ei käy selville, onko ostettu lippu näytökseen vai jotain muuta.

Lahjakortti ostoja ei myöskään hyväksytä (mm. keilaus, hieronta, elokuva)

 

Toimita hakemus postitse osoitteella

JHL 310
taloudenhoitaja
Torikatu 17
80100 Joensuu

tai jättämällä hakemus yhdistyksen toimiston oven postiluukusta.

Hakemuksen voi jättää myös lomakkeella tai sähköpostilla liitteineen osoitteeseen: juha.vetola (at) meita.fi

älä laita hakemuksia teksitviestillä tai WhatsApp:lla

Huom! hakemuksia ei JHL:n Itä-Suomen aluetoimistolle Yläsatamakadulle!