Itä-Suomi elää metsästä -seminaari

18.6.2020


Kutsu seminaariin!

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK kutsuu teidät iltapäiväseminaariin keskustelemaan metsien ja teollisuuden roolista koronan jälkeisessä maailmassa, josta ilmastonmuutoksen uhka ei ole kadonnut mihinkään!

 

Suomalainen työ ja osaaminen ovat ratkaisemassa ilmastokriisiä, kun bioraaka-aineet korvaavat fossiilisia materiaaleja ja polttoaineita. Uudet investoinnit eivät ole ristiriidassa ympäristönsuojelutavoitteiden kanssa. Luonnonvarojen kestävä käyttö ja päästöttömyys ovat edellytyksiä tulevaisuuden teolliselle toiminnalle.

 

Suomi on kärsinyt jo vuosia tuottavuutta kasvattavien investointien vähäisyydestä. Sen lisäksi koronakriisi iski keväällä Suomen ja maailman talouteen ennennäkemättömällä voimalla. Kriisistä selviydytään samoin eväin kuin aiemminkin - yhteisin voimin ja rakentamalla jotain uutta ja kestävää. Metsäteollisuuden merkitys tässä työssä on kiistämätön.

 

Seminaarissa pohditaan metsien roolia ilmastonmuutoksen torjunnassa sekä sitä miten houkutella itäisen Suomen alueelle uusia kestäviä investointeja ja työpaikkoja.

 

 

Aika: maanantai 31.8.2020 klo 13.00-16.20

Paikka: Carelicum, Koskikatu 5, Joensuu

 

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta ma 24.8.2020 mennessä!

 

https://www.lyyti.in/SAK_ItaSuomi_elaa_metsasta_seminaari_8963

 

 

Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää!

 

Kai Hyttinen ja Timo Haverinen, SAK Itä-Suomen toiminta-alue