Tähtiammattilaiset

 

JHL Tähtiammattilaiset 2024 Tampereella 11. - 12.10.2024

 

lisätietoa tapahtumasta ja tapahtumaan ilmoittautuminen JHL:n sivuilla:

Tähtiammattilaiset - upea jäsentapahtuma - Ammattiliitto JHL

 

Yhdistys maksaa osallistumismaksun eli ilmoittautumisen yhteydessä voit laittaa Yhdistys maksaa kohtaan täpän. 

 

ilmoittautumislomakkeella löytyy kohta:

Kirjoita vain huonekaverin nimi, ei paikkakuntaa eikä yhdistystä. Edellisen yön majoitustarpeesta voit mainitasamoin kurssien välissä tarvittavasta majoituksesta, mutta ole ensin yhteydessä kurssit@jhl.fi

Laita tähän laatikkoon toive edellisen yön majoituksesta., ilman mainintaa ei automaattisesti tule edellisen yön majoitusta! JHL maksaa myös edellisen yön majoituksen. Samaan laatikkoon myös huonekaverin nimi jos tiedossa.

 

Ohjelma Tampereella alkaa perjantaina 11.10. klo 9 niin joudumme lähtemään Tampereelle jo edellisenä päivänä eli torstaina.

 

Järjestämme maksuttoman linja-auto kuljetuksen jäsenillemme tapahtumaan. Kuljetus lähtee torstaina 10.10. n. klo 15-16. Yhdistyksen järjestämään kuljetukseen erillinen ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Mikäli menet tapahtumaan omalla autolla tai junalla, ei matkakustannuksia korvata.

 

Osallistumismaksu laskutetaan yhdistykseltä ennakkomaksuna noin kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan ja peruutat osallistumisen ennakkomaksun jälkeen ilman lääkärintodistusta, laskutamme osallistumismaksun 100€ jäseneltä


 

ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.