Koulutus

Opintosihteerin terveisiä

Uusi vuosi on potkaistu käyntiin, joten on hyvä muistutella koulutusasioista.

JHL tarjoaa monipuolista koulutusta kaikille jäsenilleen. Tarjolla olevat kurssit on koottu koulutuskalenteriin. Koulutuskalenterin löydät liiton sekä yhdistyksemme kotisivuilta. Ilmoittautuminen tapahtuu kätevästi Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Mikäli työnantaja ei maksa koulutustasi, muistathan että:

Osallistumismaksun maksaja ja laskutusosoite on selvitettävä ennen opintopäiville tai kurssille hakeutumista opintosihteeriltä. Nämä maksajan tiedot merkitään kurssihakemukseen ennakkoon tehtävää laskutusta varten.

Saat tiedon kurssille pääsystä hyvissä ajoin hakuajan päättymisen jälkeen. Kurssivahvistuksen mukana saat lisätietoja ja matkustusohjeet.  Kursseille valitaan ensisijaisesti niitä jäseniä, joille kurssi on tarkoitettu. Valinnat tehdään liiton koulutuspalveluissa

Kurssin jälkeen muista toimittaa kurssitodistus ja IBAN-muotoinen tilinumerosi opintosihteerille mahdollisen osapäivärahan maksua varten.

 

JHL:n koulutuskalenteri, klikkaa tästä

 

 
 

 


 

Järjestöllisten kurssien tai ammatillisten opintopäivien osallistujille (ei työnantajan järjestämiin) maksetaan KVTES:n mukainen osapäiväraha 24€/päivä.

Ilmoita kurssin tai opintopäivien tiedot oheisella lomakkeella. Mikäli sait kurssita todistuksen ja saat sen sähköiseen muotoon, voit lähettää todistuksen oheisella lomakkeella.

Koulutukset käsitellään hallituksen kokouksissa, jonka jälkeen päiväraha maksetaan.

Lisätietoa opintosihteeri tiina.ojala (at) pohjois-karjala.fi 

 

*

ilmoita tilinumerosi, mikäli se ei ole yhdistyksellä tiedossa

*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

viisi + kolme =

 

Koulutusasioissa ota yhteys opintosihteeriin

Tiina Ojala

040 550 8190

tiina.ojala (at) pohjois-karjala.fi